Սթեյք «Մարսալա».բաղադրատոմս
ЛАЙФԲաղադրությունը՝
Հորթի միս - 500 գրամ
Պանիր - 50 գրամ
Բուսական յուղ - 50 մլ
Գինի - 50 մլ
Աղ-ըստ ճաշակի
Պղպեղ – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Միսը սառեցված չպետք է լինի: Հավանգով թեթևակի ծեծել միսը:


Պանիրը քերիչով անցկացնել: Լցնել մսի վրա: Թավայի մեջ ձեթ լցնել և դնել կրակի վրա: Միսը դնել վրա և 3 րոպե տապակել:





Շրջել միսը, ապա աղով համեմել և ևս 2 րոպե եփել: Մսի վրա գինի լցնել, մի քանի րոպե եփել: Մատուցման ժամանկ միսը դնել ափսեի մեջ, վրան թավայի մեջ եղած գինի լցնել:

1
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
2
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Власти РА и некоторые заблудшие священнослужители должны отказаться от своих идеологии: «Паст»
5
В конце года правительство занято «соскабливанием» денег: «Паст»



