Սթեյք «Մարսալա».բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԲաղադրությունը՝
Հորթի միս - 500 գրամ
Պանիր - 50 գրամ
Բուսական յուղ - 50 մլ
Գինի - 50 մլ
Աղ-ըստ ճաշակի
Պղպեղ – ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը՝
Միսը սառեցված չպետք է լինի: Հավանգով թեթևակի ծեծել միսը:


Պանիրը քերիչով անցկացնել: Լցնել մսի վրա: Թավայի մեջ ձեթ լցնել և դնել կրակի վրա: Միսը դնել վրա և 3 րոպե տապակել:





Շրջել միսը, ապա աղով համեմել և ևս 2 րոպե եփել: Մսի վրա գինի լցնել, մի քանի րոպե եփել: Մատուցման ժամանկ միսը դնել ափսեի մեջ, վրան թավայի մեջ եղած գինի լցնել:

1
Հզոր ցիկլոն է մոտենում. Սուրենյան
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Ողբերգական ավտովթար է տեղի ունեցել․ զոհ ու վիրավորներ կան
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



