Պատրաստեք համեղ բիսկվիտ մի քանի րոպեում
ФОТО
Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- 3 հավկիթ
- 100 գրամ շաքարավազ
- 100 գրամ ալյուր
- 35 գրամ օսլա
- 15 գրամ կարագ
- 3 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:
2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:
3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:
4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:
5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:
6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:
7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:
Բարի ախորժակ





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
Выступление в Армении скандальной певицы Sevdaliza на Music Fest with Coca-Cola отменено
3
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»
4
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»
5
Есть ли в Ереване секретные подземные туннели и где они находятся? «Паст»