Պատրաստեք համեղ բիսկվիտ մի քանի րոպեում
ФОТОԱնհրաժեշտ բաղադրիչները
- 3 հավկիթ
- 100 գրամ շաքարավազ
- 100 գրամ ալյուր
- 35 գրամ օսլա
- 15 գրամ կարագ
- 3 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:
2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:
3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:
4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:
5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:
6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:
7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:

Բարի ախորժակ
1
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
2
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
3
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
4
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»
5
«Добровольцы» для выполнения прихотей властей: «Паст»



