Պատրաստեք համեղ բիսկվիտ մի քանի րոպեում
ФОТОԱնհրաժեշտ բաղադրիչները
- 3 հավկիթ
- 100 գրամ շաքարավազ
- 100 գրամ ալյուր
- 35 գրամ օսլա
- 15 գրամ կարագ
- 3 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:
2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:
3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:
4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:
5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:
6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:
7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:

Բարի ախորժակ
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
5
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»



