Պատրաստեք համեղ բիսկվիտ մի քանի րոպեում
ՖՈՏՈ
Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- 3 հավկիթ
- 100 գրամ շաքարավազ
- 100 գրամ ալյուր
- 35 գրամ օսլա
- 15 գրամ կարագ
- 3 ճաշի գդալ ջուր
Պատրաստման եղանակը
1. Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180 աստիճան: Տապակին քսել բուսական յուղ:
2. Հավկիթները լցնել ամանի մեջ և 5 րոպե հարել:
3. Աստիճաբար ավելացնել շաքարավազ և շարունակել հարել, մինչև զանգվածը չպնդանա, և շաքարավազը լրիվ չլուծվի:
4. Այլ ամանի մեջ լցնել ալյուրն ու օսլան:
5. Ավելացնել հավկիթների զանգվածը և մի-փոքր խառնել: Հալեցնել կարագը:
6. Միախառնել զանգվածը ջրի հետ և խառնել: Լցնել տապակի մեջ և թխել 20 րոպե:
7. Հանել ջեռոցից և մատուցել:
Բարի ախորժակ





















































1
Սիսիան-Գորիս ճանապարհին բախվել են «Ford»-ը և «GAZ-53»-ը. կա 1 զոհ, 2 վիրավոր
2
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
3
Ջրանջատումներ՝ հունիսի 23-ին․ ո՞ր հասցեներում ջուր չի լինի
4
Հունիսի 23-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ
5
ՊՆ-ն հայտնում է՝ պայթյուն կլինի