Պատրաստում ենք նրբերշիկով համեղ կարկանդակներ
LIFEԲաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Տաք կաթի մեջ ավելացնել 1թ/գդ շաքարավազը և խմորիչը, թողնել մինչև խմորիչը հասունանա:
Ձուն խառնել մնացած շաքարավազի և աղի հետ:
Կաթի մեջ ավելացնել ձուն շաքարավազի և աղի հետ, սենյակային ջերմաստիճանում փափկած կարագը, խառնել:
Ավելացնել ալյուրը, խմոր հունցել:
- Ստացված խմորը բաժանել 12 հավասար մասի, գնդեր սարքել:

- Գնդերը գլորելով երկարացնել այնքան, մինչև դրանք դառնան նրբերշիկներից 2 անգամ երկար:

- Ստացված խմորները գալարաձև փաթաթել նրբերշիկների շուրջը:

- Ապա շարել պերգամենտային թղթով (կամ ֆոլգայով) և բուսայուղով պատված տապակի վրա:
Ձվի դեղնուցը խառնել 1ճ/գդ ջրի հետ և քսել նրբերշիկների վրա:
Թողնել նրբերշիկները այդ վիճակում 15 րոպե, որպեսզի խմորը բարձրանա:
- Եփել ջեռոցում 25-30 րոպե 180 աստիճանում մինչև ոսկեգույն երանգի առաջացումը:

Իհարկե, նրբերշիկով կարկանդակ այսօր կարելի է գնել ցանկացած հացաբուլկեղենի կրպակում: Սակայն, որպեսզի համոզվաց լինեք որակի մեջ, միշտ գերադասեք պատրաստել այն տանը:
1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Idram Announces Partnership with WeChat Pay
5
Solar Power is Generated in Kechut Community Through the Efforts of
Ucom and SunChild




