Ծովախեցգետնով և խաղողով աղցան.բաղադրատոմս
LIFEԲաղադրություն`
Սպագետի -250 գրամ
Ծովախեցգետին-20 հատ
Խաղող-200 գրամ
Ձիթապտղի յուղ-5 ճաշի գդալ
Ձու-2 հատ
Կիտրոնի հյութ-1 թեյի գդալ
Մանանեխ (հատիկավոր)-1 ճաշի գդալ
Մաղադանոս
Սխտոր-2-3 պճեղ
Սև պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակ`
Նախ պետք է սպագետին եփել: Ջրի մեջ աղ լցնել, այնուհետև սպագետին: Սպագետին եփելուց հետո, այն դնել քամիչի վրա և մի փոքր կարագ դնել վրան:
Նաև ծովախեցգետնիները եփել 5 րոպե, ու կրկին դնել քամիչի վրա, այնուհետև այն մաքրել ու ձեթի մեջ տապակել:
Սոուսի պատրաստման եղանակը`
Կտրատել մաղադանոսը և սխտորը: Ձվի դեղնուցը կիտրոնի հյութով, մանանեխով, աղով և պղպեղով հարել:
Սպագետին դնել ափսեի մեջ, ավելացնել տապակած ծովախեցգետին և մեջտեղից կտրատած խաղող: Մատուցման ժամանակ սոուսը լցնել վրան:
1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Final Results of the 20th Annual International Microelectronics Olympiad Announced
5
Solar Power is Generated in Kechut Community Through the Efforts of
Ucom and SunChild



