Ծովախեցգետնով և խաղողով աղցան.բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԲաղադրություն`
Սպագետի -250 գրամ
Ծովախեցգետին-20 հատ
Խաղող-200 գրամ
Ձիթապտղի յուղ-5 ճաշի գդալ
Ձու-2 հատ
Կիտրոնի հյութ-1 թեյի գդալ
Մանանեխ (հատիկավոր)-1 ճաշի գդալ
Մաղադանոս
Սխտոր-2-3 պճեղ
Սև պղպեղ
Աղ
Պատրաստման եղանակ`
Նախ պետք է սպագետին եփել: Ջրի մեջ աղ լցնել, այնուհետև սպագետին: Սպագետին եփելուց հետո, այն դնել քամիչի վրա և մի փոքր կարագ դնել վրան:
Նաև ծովախեցգետնիները եփել 5 րոպե, ու կրկին դնել քամիչի վրա, այնուհետև այն մաքրել ու ձեթի մեջ տապակել:
Սոուսի պատրաստման եղանակը`
Կտրատել մաղադանոսը և սխտորը: Ձվի դեղնուցը կիտրոնի հյութով, մանանեխով, աղով և պղպեղով հարել:
Սպագետին դնել ափսեի մեջ, ավելացնել տապակած ծովախեցգետին և մեջտեղից կտրատած խաղող: Մատուցման ժամանակ սոուսը լցնել վրան:
1
Նոյեմբերի 17-ին և 18-ին ջուր չի լինելու
2
Կենդանակերպի 3 նշան, ովքեր 2026 թվականին կգտնեն իրենց երկրորդ կեսին
3
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու
4
«Կամազ»-ը վրաերթի է ենթարկել 13-ամյա աղջկա. նա տեղում մահացել է
5
Ավտովթար՝ Արագածոտնի մարզում․ մեքենան գլխիվայր հայտնվել է դաշտում․ բժիշկները պայքարում են վարորդի կյ...



