Օրվա բաղադրատոմս. Մինի դեսերտ «Բաունտի»
PHOTO
Բաղադրամասեր՝
2 թեյի գդալ լիկյոր
70 գրամ շաքարի փոշի
200 գրամ կոկոսի հատիկներ
100 գրամ սերուցք
Շոկոլադ
Պատրաստման եղանակ՝
Կոկոսի փաթիլները միախառնել շաքարի փոշու հետ։ Սերուցքը կարագի հետ հարել։ Ավելացնել ռոմ ու միախառնել 2 զանգվածները։
Փոքրիկ գնդիկներ անել։
Շոկոլադը հալեցնել, լցնել գնդիկների վրա։
Դնել սառնարան։





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
Ucom Subscribers can Benefit from 5G Network in More than 40 Countries
3
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
4
How to Protect Your Bank Card Data
5
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program