Օրվա բաղադրատոմս. Մինի դեսերտ «Բաունտի»
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
2 թեյի գդալ լիկյոր
70 գրամ շաքարի փոշի
200 գրամ կոկոսի հատիկներ
100 գրամ սերուցք
Շոկոլադ
Պատրաստման եղանակ՝
Կոկոսի փաթիլները միախառնել շաքարի փոշու հետ։ Սերուցքը կարագի հետ հարել։ Ավելացնել ռոմ ու միախառնել 2 զանգվածները։
Փոքրիկ գնդիկներ անել։
Շոկոլադը հալեցնել, լցնել գնդիկների վրա։
Դնել սառնարան։




















































1
Կյանքից անժամանակ հեռացել է Արեն Մարատի Մուսայելյանը
2
Հարազատ եղբայրներ էին, մեկը 2 երեխա ուներ, մյուսը նոր էր նշանվել. նոր մանրամասներ՝ ողբերգական դեպքից...
3
Արտահանման կաթված․ Հայաստանի տնտեսությունը չի դիմանա «Սպայկա»-ի արգելափակմանը
4
Ողբերգական դեպք, մոտոցիկլը բախվել է բենզալցակայանի հենասյանն ու բռնկվել, մոտոցիկլավարը տեղում մաhացե...
5
Հայտնի է սեպտեմբեր ամսվա կենսաթոշակների վճարման օրը