Օրվա բաղադրատոմս. Մինի դեսերտ «Բաունտի»
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
2 թեյի գդալ լիկյոր
70 գրամ շաքարի փոշի
200 գրամ կոկոսի հատիկներ
100 գրամ սերուցք
Շոկոլադ
Պատրաստման եղանակ՝
Կոկոսի փաթիլները միախառնել շաքարի փոշու հետ։ Սերուցքը կարագի հետ հարել։ Ավելացնել ռոմ ու միախառնել 2 զանգվածները։
Փոքրիկ գնդիկներ անել։
Շոկոլադը հալեցնել, լցնել գնդիկների վրա։
Դնել սառնարան։





















































1
«Իրականում մենք ուշացրեցինք վիրահատությունը». ինչո՞ւ է ինը տարի առաջվա դեպքը հիմա «հիշվել». «Փաստ»
2
Խորեն Լևոնյանն ամուսնացել է
3
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
4
Վաղվանից 24 ժամ ջուր չի լինելու․ հասցեներ
5
Վթարային աշխատանքներով պայմանավորված հունիսի 26/27-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ