Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Իտալական»
PHOTO
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
1,5 բաժակ ալյուր
90 գրամ սերուցքային կարագ
3/4 բաժակ մուգ շաքարավազ
2 ձու
2 ճաշի գդալ կաթ
1,5 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Աղ
1 թեյի գդա դարչին
10-15 հատ ելակ
100 մլ սերուցք
Պատրաստման եղանակ՝
Կարագը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ձու, կաթ։
Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչը, մի պտղունց աղ, դարչին, ավելացնել առաջին զանգվածին։
Խմորը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ, շարել ելակները, թխել ջեռոցում 180 աստիճանով։
Այս ընթացքում հարել սերուցքը։
տորթի վրա ցանել շաքարի փոշի ու մատուցել հարած սերուցքով։





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
3
How to Protect Your Bank Card Data
4
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program
5
Ucom Launches 5G Network in Abovyan and Ejmiatsin