Օրվա բաղադրատոմս. Տորթ «Իտալական»
ՖՈՏՈ
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
1,5 բաժակ ալյուր
90 գրամ սերուցքային կարագ
3/4 բաժակ մուգ շաքարավազ
2 ձու
2 ճաշի գդալ կաթ
1,5 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Աղ
1 թեյի գդա դարչին
10-15 հատ ելակ
100 մլ սերուցք
Պատրաստման եղանակ՝
Կարագը շաքարավազի հետ հարել, ավելացնել ձու, կաթ։
Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչը, մի պտղունց աղ, դարչին, ավելացնել առաջին զանգվածին։
Խմորը լցնել ջեռոցի ամանի մեջ, շարել ելակները, թխել ջեռոցում 180 աստիճանով։
Այս ընթացքում հարել սերուցքը։
տորթի վրա ցանել շաքարի փոշի ու մատուցել հարած սերուցքով։





















































1
«Իրականում մենք ուշացրեցինք վիրահատությունը». ինչո՞ւ է ինը տարի առաջվա դեպքը հիմա «հիշվել». «Փաստ»
2
Խորեն Լևոնյանն ամուսնացել է
3
Երևանում «Kia»-ն վրաերթի է ենթարկել մորն ու որդուն, բժիշկները պայքարում են երեխայի կյանքի համար
4
Վաղվանից 24 ժամ ջուր չի լինելու․ հասցեներ
5
Վթարային աշխատանքներով պայմանավորված հունիսի 26/27-ին ջուր չի լինի․ հասցեներ