Օրվա բաղադրատոմս. Ելակով տորթ
PHOTO
Life.panorama.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
250 գրամ ալյուր
4 ճաշի գդալ շաքարավազ՝ 2-ը խմորի, 2-ը միջուկի
Բուսայուղ
3 թեյի գդալ յոգուրտ
750 գրամ ելակ
25 գրամ ժելատին
1/2 կիտրոնի հյութ
1 ճաշի գդալ շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակ՝
Ալյուրը միախառնել շաքարավազի հետ։
Ավելացնել յոգուրտը։
Ավելացնել բուսայուղը։
Խմորից գունդ ստանալ ու 30 րոպե դնել սառնարան։
Հանել սառնարանից, գրտնակել, թխել ջեռոցում։
500 գրամ ելակը շաքարավազի հետ հարել․
Ժելատինը տաք ջրով բացել։
Ավելացնել կիտրոնի հյութը։
Միախառնել հարած ելակի հետ։
Խմորի վրա լցնել ելակի միջուկը։
Գեղեցիկ շարել ելակները։
Վերջում ցանել շաքարի փոշին։





















































1
Over AMD 12 Billion Provided by AraratBank in 2024 to Support the MSME Sector
2
IDBank Representative Joins the Editorial Board of Trade Finance Global
3
How to Protect Your Bank Card Data
4
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program
5
Ucom Launches 5G Network in Abovyan and Ejmiatsin