Հայտնի է այն բանջարեղենը, որը նվազեցնում է քաղցկեղի ռիսկը 5 անգամ
LIFEԲավական է շաբաթական մի քանի անգամ բրոկոլի ուտեք, որպեսզի քաղցկեղի առաջացման ռիսկը նվազի 5 անգամ։ Հատկապես՝ լյարդի քաղցկեղի պարագայում։ Նման եզրահանգման են եկել ԱՄՆ Իլլինոյսի համալսարանի գիտնականները։ Նրանք պարզել են նաեւ, որ անհրաժեշտ է մեկ շաբաթվա ընթացքում մեկ կիլոգրամ բրոկոլի ուտել, որպեսզի դրա արդյունքը երեւա։
Գիտնականները, տարիներ շարունակ փորձարկումներ իրականացնելով, պարզել են, որ բրոկոլին նաեւ հիանալի է այլ օրգանների աշխատանքի համար։ Հարկ է նշել, որ բրոկոլիի օգտակար հատկանիշները պահպանելու համար այն պետք է երկար չեփել, բավական է 5 րոպե շոգեխաշել։
Պատրաստեց Past.am-ը:
1
Arca National Payment System, Bank of Georgia and Ameriabank Signed a Memorandum of Understanding
2
Firebird, Inc. Secures U.S. Export License and Announces Dell Technologies as a Technology Partner, ...
3
“Armenian potential in Spain: Arman Mayilyan as a guest on the ‘Armenian Diaspora Communities’ progr...
4
Final Results of the 20th Annual International Microelectronics Olympiad Announced
5
Solar Power is Generated in Kechut Community Through the Efforts of
Ucom and SunChild



