Իմանալով այս մասին՝ դուք այլևս դեն չեք նետի կարտոֆիլի կեղևները․ ահա թե ինչու
LIFEԵրևի թե չկա այնպիսի մարդ, ով չի սիրում կարտոֆիլ։ Այն հատկապես համեղ է, երբ լինում է ֆրիի տեսքով։ Սակայն կարտոֆիլը նաև օգտագործվում է շատ ուտեստների և սուպերի մեջ։ Եվ իհարկե, չենք մոռանում, որ այն շատ հաճախ կազմում է խորովածի անբաժան մասը։
Սակայն ամեն անգամ կարտոֆիլով ինչ-որ բան պատրաստելիս, մենք անպայման լվանում ենք այն, կեղևազրկում և դեն նետում կեղևները։ Բայց այսօր մենք կպատմենք ձեզ, թե ինչու հարկավոր չէ դեն նետել կարտոֆիլի կեղևը։
Իրականում այն պարունակում է ավելի շատ օգտակար նյութեր, քան հենց ինքը կարտոֆիլը։ Բացի այդ՝ այն կարող է օգտագործվել որպես բնական հրաշալի միջոց կոսմետիկական պրոցեդուրաներում։ Տեսանյութում կտեսնեք մի քանի գլխավոր պատճառներ, որոնք իմանալուց հետո դուք այլևս դեն չեք նետի կարտոֆիլի կեղևը։
1
Young Musician from the “Born in Artsakh” Program, Arsen Safaryan, Performed at the Anniversary Conc...
2
Arman Vardanyan, the leader of the «Unity» movement, participated in an event dedicated to Armenia’s...
3
AraratBank and Théâtron Festival Bring Smiles to Little Ones
4
Opportunities and Prospects for Cooperation Between Business and the Banking System in Syunik Region...
5
The Armenian UBPay system partners with iSend remittance global service



