Իմանալով այս մասին՝ դուք այլևս դեն չեք նետի կարտոֆիլի կեղևները․ ահա թե ինչու
ԼԱՅՖԵրևի թե չկա այնպիսի մարդ, ով չի սիրում կարտոֆիլ։ Այն հատկապես համեղ է, երբ լինում է ֆրիի տեսքով։ Սակայն կարտոֆիլը նաև օգտագործվում է շատ ուտեստների և սուպերի մեջ։ Եվ իհարկե, չենք մոռանում, որ այն շատ հաճախ կազմում է խորովածի անբաժան մասը։
Սակայն ամեն անգամ կարտոֆիլով ինչ-որ բան պատրաստելիս, մենք անպայման լվանում ենք այն, կեղևազրկում և դեն նետում կեղևները։ Բայց այսօր մենք կպատմենք ձեզ, թե ինչու հարկավոր չէ դեն նետել կարտոֆիլի կեղևը։
Իրականում այն պարունակում է ավելի շատ օգտակար նյութեր, քան հենց ինքը կարտոֆիլը։ Բացի այդ՝ այն կարող է օգտագործվել որպես բնական հրաշալի միջոց կոսմետիկական պրոցեդուրաներում։ Տեսանյութում կտեսնեք մի քանի գլխավոր պատճառներ, որոնք իմանալուց հետո դուք այլևս դեն չեք նետի կարտոֆիլի կեղևը։




















































1
Կյանքից անժամանակ հեռացել է Արեն Մարատի Մուսայելյանը
2
Հարազատ եղբայրներ էին, մեկը 2 երեխա ուներ, մյուսը նոր էր նշանվել. նոր մանրամասներ՝ ողբերգական դեպքից...
3
Արտահանման կաթված․ Հայաստանի տնտեսությունը չի դիմանա «Սպայկա»-ի արգելափակմանը
4
Ողբերգական դեպք, մոտոցիկլը բախվել է բենզալցակայանի հենասյանն ու բռնկվել, մոտոցիկլավարը տեղում մաhացե...
5
Հայտնի է սեպտեմբեր ամսվա կենսաթոշակների վճարման օրը