Ամեն ինչ մայոնեզի մասին
LIFEՄայոնեզի մասին տարատեսակ առասպելներ են տարածվախ: Մարդիկ ավելի շատ խոսում են դրա վնասակարության մասին: Ֆրանսիական ծագում ունեցող այս սոուսը վաղուց արդեն դարձել է ինքնուրույն կերակրատեսակ: Սակայն արդյո՞ք այն օգտակար է օրգանիզմին. կօգնի պարզել Past.am-ը:

Մասնագետները պնդում են, որ սովորաբար քիչ կալորիականություն ունեցող մայոնեզների խառնուրդին (իսկ հիմա արտադրում են միայն այդպիսինները) ջուր են ավելացնում, իսկ թարմ ձվի դեղնուցի փոխարեն օգտագործում են ձվի փոշի:

Եվ քանի որ, յուղը ջրի և ձվի փոշու հետ դժվար է միանում, ապա խառնուրդին ավելացնում են նաև ամրացնող և համասեռ դարձնող քիմիական նյութեր: Այդ նյութերի շնորհիվ էլ մայոնեզը դառնում է կաթնագույն, այլ ոչ թե կիսաթափանցիկ մեղրագույն, ինչպիսին պետք է լինի իսկական մայոնեզը:
1
Opportunities and Prospects for Cooperation Between Business and the Banking System in Syunik Region...
2
Arman Vardanyan, the leader of the «Unity» movement, participated in an event dedicated to Armenia’s...
3
Compelling Business Loan Offer from AraratBank: JOIN US
4
AraratBank and Théâtron Festival Bring Smiles to Little Ones
5
The Largest 5G Coverage in Armenia: Ucom’s Network Now Reaches More Than 94% of the Population



