Տապակած խոզի միս պանրով. բաղադրատոմս
LIFEՏապակած խոզի միսը լավ ուտեստ է Ամանորյա սեղանին դնելու համար: Այն հիանալի տեսք ունի և շատ համեղ է: Այս բաղադրատոմսը ավանդական խոզի մսի հետ համադրում է նաև պանիրը: Սա հետաքրքիր համադրություն է, որը կզարմացնի ձեր հյուրերին:
Խոզի ֆիլե- 500գր
Կետչուպ կամ տոմատի մածուկ- 1 բաժակ
Սխտոր- 3 հատ
Աղ
Բիբար
Խոզի ֆիլեն 2սմ հաստություն ունեցող կտորների բաժանել

Խառնել տոմատի մածուկը, ճզմված սխտորը, աղն ու բիբարը

Մսի կտորները թաթախել ստացված մածուկի մեջ

180 աստիճան տաքացած վառարանում տապակել 30 րոպե

Պանիրը քերել

Ավելացնել մսի վրա և տապակել ևս 10-15 րոպե

Բարի ախորժակ
1
Free Style issues Armenia’s first corporate bonds in the fashion retail sector, placed by Cube Inves...
2
Ucom and SunChild Launch the “Smart Birdwatching” Educational Program
3
From idea to implementation: Ameriabank Presents the Programs Implemented under My Ameria, My Armen...
4
Welcome to the ID booth: Big Christmas Market
5
AraratBank Supports Digitization of "Karin" Scientific Center Archive



