Տապակած խոզի միս պանրով. բաղադրատոմս
ԼԱՅՖՏապակած խոզի միսը լավ ուտեստ է Ամանորյա սեղանին դնելու համար: Այն հիանալի տեսք ունի և շատ համեղ է: Այս բաղադրատոմսը ավանդական խոզի մսի հետ համադրում է նաև պանիրը: Սա հետաքրքիր համադրություն է, որը կզարմացնի ձեր հյուրերին:
Խոզի ֆիլե- 500գր
Կետչուպ կամ տոմատի մածուկ- 1 բաժակ
Սխտոր- 3 հատ
Աղ
Բիբար
Խոզի ֆիլեն 2սմ հաստություն ունեցող կտորների բաժանել

Խառնել տոմատի մածուկը, ճզմված սխտորը, աղն ու բիբարը

Մսի կտորները թաթախել ստացված մածուկի մեջ

180 աստիճան տաքացած վառարանում տապակել 30 րոպե

Պանիրը քերել

Ավելացնել մսի վրա և տապակել ևս 10-15 րոպե

Բարի ախորժակ
1
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
2
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
4
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը
5
Մտածում եմ` իմ երեխան չէ․ քննչական գործողություններ՝ 3-ամյա Տիգրանի հոր մասնակցությամբ



