Օրվա բաղադրատոմս. Ելակով պիցցա
PHOTO
Բաղադրամասեր՝
Պնդուկ
Կաթնային շոկոլադ
Մուգ շոկոլադ
Մեղր
Կաթ
Պիցցայի խմոր
Ելակ
Աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Պնդուկը, մուգ ու կաթնային շոկոլադը, կաթը բլենդերով հարել։
Պիցցայի խմորը գրտնակել, պտել կարագով դնել ջեռոց 10 րոպե 220 աստիճանով։
Խմորին քսել շոկոլադե միջուկը, շարել ելակները, մի փոքր աղ անել ու զարդարել պնդուկով։
Տեսանյութն՝ այստեղ





















































1
Inecobank and The Bank of New York Mellon mark the launch of a partnership to expand international t...
2
Idram Junior: The best companion for your child
3
School purchases are more profitable with Idram&IDBank
4
Ucom and SunChild NGO Install Solar Plant at Yeghegnadzor Cultural Center
5
5 042 314 AMD to the Zark eco-camp. The August beneficiary of the Power of One Dram initiative is th...