Օրվա բաղադրատոմս. Ելակով պիցցա
PHOTO
Բաղադրամասեր՝
Պնդուկ
Կաթնային շոկոլադ
Մուգ շոկոլադ
Մեղր
Կաթ
Պիցցայի խմոր
Ելակ
Աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Պնդուկը, մուգ ու կաթնային շոկոլադը, կաթը բլենդերով հարել։
Պիցցայի խմորը գրտնակել, պտել կարագով դնել ջեռոց 10 րոպե 220 աստիճանով։
Խմորին քսել շոկոլադե միջուկը, շարել ելակները, մի փոքր աղ անել ու զարդարել պնդուկով։
Տեսանյութն՝ այստեղ





















































1
Ameriabank's MyInvest Platform Gains Direct Access to AMXTrader Trading System
2
IDBank and Henley & Partners Successfully Held the “Invest Beyond Borders: Global Mobility & Private...
3
DIALOG Organization - Partner of the “Born in Artsakh” Program
4
How to Protect Your Bank Card Data
5
Ucom Subscribers can Benefit from 5G Network in More than 40 Countries