Օրվա բաղադրատոմս. Ելակով պիցցա
ՖՈՏՈ
Բաղադրամասեր՝
Պնդուկ
Կաթնային շոկոլադ
Մուգ շոկոլադ
Մեղր
Կաթ
Պիցցայի խմոր
Ելակ
Աղ
Պատրաստման եղանակը՝
Պնդուկը, մուգ ու կաթնային շոկոլադը, կաթը բլենդերով հարել։
Պիցցայի խմորը գրտնակել, պտել կարագով դնել ջեռոց 10 րոպե 220 աստիճանով։
Խմորին քսել շոկոլադե միջուկը, շարել ելակները, մի փոքր աղ անել ու զարդարել պնդուկով։
Տեսանյութն՝ այստեղ




















































