Պանրով մակարոնեղեն. համեղ ընթրիք
ԼԱՅՖLife.panorama.am-ը գրում է.
Ներկայացնում ենք պանրով մակարոն պատրաստելու համեղ բաղադրատոմս:
Անհրաժեշտ է՝
2 բաժակ ֆարֆալե մակարոնեղեն
1 լիմոնի հյութ
1 բաժակ սառեցված ոլոռ
1/3 բաժակ բարձր յուղայնության սերուցք
2 ճաշի գդալ քերած պարմեզան պանիր
աղ, բիբար (ըստ ճաշակի)
Ֆարֆալե տեսակի մակարոնեղենը դնել եռացող ջրի մեջ, թողնել եփի: Մինչ մակարոնեղենը կեփի, ամանի մեջ լցնել սերուցքը, ավելացնել կանաչ ոլոռը, թողնել մի քան րոպե եփի: Այնուհետև ավելացնել լիմոնի կտորներն ու հյութը: Ավելացնել նաև աղը, պղպեղը: Եփել 4-5 րոպե:
Սերուցքային սոուսն ավելացնել մակարոնի վրա: Իսկ ահա վերջում ավելացրեք պանիր: Մատուցել տաք վիճակում:



