Կարտոֆիլ Գյուղական ձևով
ԼԱՅՖԲաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 5 հատ (մեծ)
- սոխ կանաչ - 1թ/գդ
- մաղադանոս - 1 ճ/գդ
- թթվասեր - 1 բաժակ
- սխտոր - 1 հատ
- աղ - 1թ/գդ
- պղպեղ սև - 1/2թ/գդ
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում ենք կարտոֆիլը, շարում նախապես պերգամենտային թղթով պատած տապակի վրա, պատառաքաղով ծակում մի քանի տեղից, վրան լցնում ձիթայուղն ու աղը և դնում ջեռոցը 75-90 րոպե 175 աստիճանում:

- Խառնում ենք թթվասերը, ճզմած սխտորը, կտրատված մաղադանոսն ու կանաչ սոխը և թողնում 5 րոպե:

- Ապա ջեռոցից հանում ենք եփած կարտոֆիլը կտրում մեջտեղից ու վրան լցնում պատրաստի սոուսը: Եվ վերջ ամեն բան պատրաստ է:

Ջեռոցից նոր հանած կարտոֆիլի մեջ կարելի է նաև դնել պանիր, ինչը ավելի հյութալի կդարձնի կարտոֆիլիը “Գյուղական” ձևով 
1
Կենդանակերպի 3 նշան, ովքեր 2026 թվականին կգտնեն իրենց երկրորդ կեսին
2
Ջուր հավաքեք․ ջուր չի լինելու
3
«Կամազ»-ը վրաերթի է ենթարկել 13-ամյա աղջկա. նա տեղում մահացել է
4
Ավտովթար՝ Արագածոտնի մարզում․ մեքենան գլխիվայր հայտնվել է դաշտում․ բժիշկները պայքարում են վարորդի կյ...
5
Նոյեմբերի 25-ին և 26-ին ջուր չի լինելու․ հասցեներ



