Օրվա բաղադրատոմս. Հավի փափկամսով և լոլիկով աղցան
ՖՈՏՈ
հավի փափկամիս - 1 հատ
լոլիկ - 1 հատ
տաքդեղ դեղին - 1 հատ
վարունգ - 1 հատ
պանիր - 60 գր
սխտոր - 2-3 պճեղ
մայոնեզ - 5 ճ/գդ
չորահաց - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Հավի փափկամիսը նախօրոք եփում և հովացնում ենք: Սխտորը ճզմում ենք և խառնում մայոնեզի հետ:
Հավի փափկամիսը մանր կտրատում ենք և լցնում մատուցվող տափակ ափսեի մեջ: - Տաքդեղը խորանարդաձև կտրատում ենք, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում հավի փափկամսերի վրա:
- Հաջորդիվ խորանարդաձև կտրատում ենք լոլիկը, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում տաքդեղի վրա:
- Այնուհետև կտրատում ենք վարունգը, խառնում 1 ճ/գդ մայոնեզի հետ և լցնում լոլիկի վրա:
- Չորահացը շարում ենք վարունգի վրա:
- Չորահացի վրա մայոնեց ենք լցնում և վրան քերած պանիր ցանում:
- Ահա և վերջ:
Համեղ ու գունավոր աղցան ստացվեց





















































1
«Ես ու աղջիկս լավ ենք, բայց Ռոբիս վիճակը ծանր է». բլոգեր Նուշ Օհանյանը՝ ավտովթարից հետո իր և ընտանիք...
2
Ռուսաստանի և Հայաստանի երիտասարդները ակտիվորեն զարգացնում են համագործակցությունը
3
Տոմայի և Պոնչի ընտանեկան հանգիստը՝ Կիպրոսում
4
Զոհերի թիվը հասել է 240-ի. ի՞նչ է կատարվում Հնդկաստանում
5
Երկրաշարժ՝ Թուրքիայում