Օրվա բաղադրատոմս. Մոցարելլայով ու սմբուկով տաք ուտեստ
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
Սմբուկ
Ձու
Չորահաց
Սև պղպեղ
Պարմեզան
Աղ
Տոմատի մածուկ, Մոցարելլա
Պատրաստման եղանակ՝
Սմբուկը կլոր կտրատել, ձուն ու չորահացը համեմել աղով, պղպեղով, պարմեզանով:
Սմբւկները թաթախել դրանց մեջ, դնել ջեռոց:

Ամանի մեջ լցնել տոմաի մածուկը, շարել սմբուկը, մոցարելլան, ու այդպես մի քանի շերտ, դնել ջեռոց:



1
Amio Era․ Ամիօ բանկի ներդրումը կրթական համակարգում
2
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
3
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
4
Զինծառայողներն ստանալու՞ են ամանորյա պարգևավճար
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



