Օրվա բաղադրատոմս. Մոցարելլայով ու սմբուկով տաք ուտեստ
ՖՈՏՈԲաղադրամասեր՝
Սմբուկ
Ձու
Չորահաց
Սև պղպեղ
Պարմեզան
Աղ
Տոմատի մածուկ, Մոցարելլա
Պատրաստման եղանակ՝
Սմբուկը կլոր կտրատել, ձուն ու չորահացը համեմել աղով, պղպեղով, պարմեզանով:
Սմբւկները թաթախել դրանց մեջ, դնել ջեռոց:

Ամանի մեջ լցնել տոմաի մածուկը, շարել սմբուկը, մոցարելլան, ու այդպես մի քանի շերտ, դնել ջեռոց:



1
Նոր արշավ Խնայողության օրվան ընդառաջ․ IDBank
2
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
3
Մինչև 6 տարեկան երեխաներին տրամադրվող աջակցության ծրագիրը կդառնա մշտական նպաստ
4
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
5
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու



