«Երևանյան երեկո»․ համեղ թխվածքի բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԽմոր․ 3 ձու,
1 բաժակ շաքարավազ,
0,5 բաժակ մածուն,
50 գրամ արևածաղկի ձեթ կամ յուղ,
0,5 գդալ սոդա,
1 բաժակ ալյուր,
2 ճ/գ կակաո,
Կրեմ․200 գրամ կարագ,
1 բանկա խտացրած կաթ,
Պատրաստման եղանակ․-Վերը թվարկածները նշված հերթականությամբ խառնել և ստացված խմորը բաժանել մեկ և կես գնդի։
Գրտնակել, սկզբում եփել գրտնակած ամբողջ գունդը, ապա՝ գրտնակած կես գունդը։ Այնուհետև եփած խմորը բաժանել հավասար մասերի։
Վերցնել առաջին շերտը, քսել կրեմը և ապա փաթաթել, վերցնել հաջորդ շերտը, քսել կրեմը և փաթաթել առաջին շերտի շուրջը և այսպես շարունակ՝ մինչև վերջ։ Ապա ամբողջ ստացված զանգվածը պատել կրեմով, իսկ վրան լցնել հալած շոկոլադ։
Կրեմ․- 200 գրամ կարագը հարել ավելացնել 1 բանկա խտացրած կաթ։
1
Հզոր ցիկլոն է մոտենում. Սուրենյան
2
Ո՞վ կդառնա Ամենայն հայոց կաթողիկոսը․ ու՞մ է աջակցում Անկարան
3
Հարյուրավոր հասցեներում ջուր չի լինի՝ դեկտեմբերի 22-ին, 23-ին, 24-ին և 25-ին
4
Ողբերգական ավտովթար է տեղի ունեցել․ զոհ ու վիրավորներ կան
5
Զինվորը, ով սպանել էր տղամարդուն և բռնաբարել նրա կնոջը, ինքնասպան է եղել կալանավայրում



