«Երևանյան երեկո»․ համեղ թխվածքի բաղադրատոմս
ԼԱՅՖԽմոր․ 3 ձու,
1 բաժակ շաքարավազ,
0,5 բաժակ մածուն,
50 գրամ արևածաղկի ձեթ կամ յուղ,
0,5 գդալ սոդա,
1 բաժակ ալյուր,
2 ճ/գ կակաո,
Կրեմ․200 գրամ կարագ,
1 բանկա խտացրած կաթ,
Պատրաստման եղանակ․-Վերը թվարկածները նշված հերթականությամբ խառնել և ստացված խմորը բաժանել մեկ և կես գնդի։
Գրտնակել, սկզբում եփել գրտնակած ամբողջ գունդը, ապա՝ գրտնակած կես գունդը։ Այնուհետև եփած խմորը բաժանել հավասար մասերի։
Վերցնել առաջին շերտը, քսել կրեմը և ապա փաթաթել, վերցնել հաջորդ շերտը, քսել կրեմը և փաթաթել առաջին շերտի շուրջը և այսպես շարունակ՝ մինչև վերջ։ Ապա ամբողջ ստացված զանգվածը պատել կրեմով, իսկ վրան լցնել հալած շոկոլադ։
Կրեմ․- 200 գրամ կարագը հարել ավելացնել 1 բանկա խտացրած կաթ։
1
Հայտնաբերվել է հինգ տարեկան աղջկա դիակ․ մայրը գլխավոր կասկածյալն է
2
Ավտոբուսի վարորդը թոշակառու կնոջը «դուրս է շպրտել» ՝ հրաժարվելով նրան անվճար տեղափոխել. ՏԵՍԱՆՅՈՒԹ
3
Վթար է. նոյեմբերի 5-ին, 6-ին, 7-ին ջուր չի լինելու
4
Մաhացել է երգչուհի Էմմա Պետրոսյանի մայրը
5
Մտածում եմ` իմ երեխան չէ․ քննչական գործողություններ՝ 3-ամյա Տիգրանի հոր մասնակցությամբ



