Իտալական աղցան.բաղադրատոմս
ЛАЙФԲաղադրությունը`
Մակարոն-300 գրամ
Կանաչ ոլոռ-200 գրամ
Պոմիդոր-1 հատ
Ձեթ-2 ճաշի գդալ
Սպիտակ գինու քացախ-2 ճաշի գդալ
Սխտոր-1 պճեղ
Երշիկ-200 գրամ
Ռեհան
Աղ և պղպեղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Մակարոնը եփել, անջատելուց 2 րոպե առաջ լցնել կանաչ ոլոռը: Այնուհետև դնել քամիչի մեջ, վրան սառը ջուր լցնել, թողնել, որ սառչի:
Սոուսի պատրաստման եղանակը` բլենդերի մեջ դնել սխտորը, ռեհանի տերևները՝ 8 հատ, կտրատած պոմիդորը: Հարել, ըստ ճաշակի ավելացնել քացախ, ձեթ, աղ, պղպեղ:
Երշիկը շերտերով կտրատել, խառնել մակարոնի և կանաչ ոլոռի հետ: Այնուհետև լցնել սոուսը և խառնել:
1
Как сыновья Микаэла Арутюняна «заказали» евроамериканские санкции: «Паст»
2
Аршак Карапетян предупреждает всех: «Паст»
3
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
4
Это ли «мир», который пришел «широкими шагами»? «Паст»
5
Оборот Ozon-а в Армении вырос более чем в полтора раза: «Паст»



