Կաթնաշոռով և մեղրով դեսերտ
ЛАЙФՄեկ տուփ կաթնաշոռ,
3,5 ճաշի գդալ մեղր,
50 գրամ հունական ընկույզ
0,5 կգ կանաչ խնձոր
Կես լիմոնի հյութ և լիմոնի միջուկը
Քիչ դարչին (ցանկության դեպքում):
Պատրաստման եղանակը.
Ջեռոցում եփված խնձորները տաք-տաք քերել:
Խնձորների սառած խյուսին ավելացնել լիմոնի հյութը և միջուկը, կաթնաշոռը և մի փոքր դարչին և լավ հարել հարիչով:
Լավ խառնելուց հետո աստիճանաբար ավելացնել ջրիկ մեղրը` շարունակելով հարել:
Ստացված դեսերտի վրայից շաղ տալ մանրացրած հունական ընկույզը և մատուցել:
Բարի ախորժակ:
1
Как сыновья Микаэла Арутюняна «заказали» евроамериканские санкции: «Паст»
2
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
3
Это ли «мир», который пришел «широкими шагами»? «Паст»
4
Кто имеет право говорить от имени народа? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



