Հավի մսով և պանրով շնիցել
ЛАЙФԲաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակ
- Չափաբաժինները` 4:
Փափկամիսը առավելագույնը 1 սմ հաստությամբ կտորների ենք բաժանում։
- Ավելացնում ենք ձուն, ալյուրը, քերած սխտորը, աղն ու պղպեղը։ Խառնում ենք և քերած պանիր ավելացնում։

- Եվս մեկ անգամ խառնում ենք։ Ձևավորում ենք օլադիների տեսքով և միջին ուժեղության կրակի վրա տապակում մինչև եփվելը։
Մատուցում ենք։
Ի դեպ այսպիսի շնիցել կարող ենք դնել համբուրգերի հացի մեջ և թարմ բանջարեղենով կամ աղցանով համբուրգերի համը լրացնել
Աղբկուրը՝ Cooks.am
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Почему власти «паникуют»? «Паст»
3
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



