Պանրով նրբերշիկ.բաղադրատոմս
ЛАЙФShabat.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
Խմոր՝
300 գրամ ալյուր
2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
2 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 ճաշի գդալ մարգարին
2 ճաշի գդալ կաթնաշոռ
Աղ
Այս ամենը միախառնել իրար։
150 գրամ տաք կաթը խառնել 5 գրամ դրոժի ու 1 ճաշի գդալ շաքարավազի հետ։
Միախառնել երկու զանգվածքները։
Խմորը բաժանել երեք մասի ու գրտնակել։
Միջուկի համար պետք է 3 հատ նրբերշիկ և պանիր։
Խմորի մեջ դնել պանրի շերտը, նրբերշիկը, փաթաթլ, կտրվածքներ անել։

Ձևավորել՝ ինչպես լուսանկարում։

Դնել ջեռոց 20 րոպե 200 աստիճանով։

1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Почему власти «паникуют»? «Паст»
3
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



