Սա անպայման պետք է փորձել.Կարտոֆիլ Հովհար
ЛАЙФԲաղադրիչներ
- կարտոֆիլ - 700 գր
- աղ - 2 թ/գդ
- պղպեղ սև - 1 թ/գդ
- բուսայուղ - 50 մլ
Պատրաստման եղանակ
- Կարտոֆիլը մաքրում ենք, վրան կտրվածքներ ենք անում։ Աղով և պղպեղով համեմում
ենք, վրան բուսայուղ ենք ցողում։ Դնում ենք տապակի մեջ և 40-50 րոպեով
տեղափոխում ենք ջեռոցի մեջ։ Կտրվածքների մասում թերթիկները չենք բացում, դրանք
եփվելու ընթացքում ինքնստինքյան կբացվեն։
- Պատրաստ է։ Մատուցելիս վրան կտրատված կանաչի շաղ տվեք:


Այսպիսի կարտոֆիլ պատրաստելիս, ջեռոցի ջերմաստիճանը նպատակահարմար է 180-200 աստիճան լինի։ Եփվելու ընթացքում քունջութ ավելացնելու դեպքում մեր ուտեստն ավելի համեղ և օգտակար կդառնա 
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Почему власти «паникуют»? «Паст»
3
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



