Դիետոլոգի խորհուրդը. ինչի հետ չի կարելի օգտագործել ալկոհոլը
ЛАЙФՕրգանիզմի վրա ալկոհոլի վատ ազդեցությունը փոքրացնելու համար պետք է այն ոչ միայն չափավոր օգտագործել, այլ նաև ճիշտ ուտելիքի հետ: Այն արգելվում է խմել ճարպով հարուստ ուտելիքի հետ, ասում է դիետոլոգ Նատալյա Ֆադեևան:
Ըստ նրա, ալկոհոլը օգտագործելուց առաջ պետք է ուտել ոչ ճարպային սպիտակուցով հարուստ կերակուր, օրինակ ձուկ կամ հավի միս` կարտոֆիլով, բրնձով կամ բանջարեղենով:
Ընդ որում ճարպով հարուստ միսը, մայոնեզը դանդաղեցնում են ալկոհոլի ազդեցությունը, բայց այդ մթերքները կարող են օրգանիզմի համար մեծ ծանրաբեռնվածություն լինել ու ենթաստամոքսային գեղձը հարվածի տակ դնել:
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Почему власти «паникуют»? «Паст»
3
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7



