Որքան կարելի է պահել Զատիկի ձուն
ЛАЙФShabat.am-ը գրում է.
Պետական չափորոշիչների համաձայն, սենյակային ջերմաստիճանում եփած ձուն կարելի է պահել 4 օրից ոչ ավել, իսկ սառնարանում՝ առավելագույնը 1 շաբաթ:
Ավելի լավ պահպանվելու համար խորհուրդ է տրվում ձվի վրա քսել արևածաղկի ձեթ: Այն օգնում է փակել ծակոտիներն ու կանխում վերջինիս շուտ փչանալը:
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
3
Почему власти «паникуют»? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»



