Աղջիկը ձվի կեղևը հարեց բլենդերով․ Պատճառն իմանալով՝ այսուհետ ես նույնպես այսպես կանեմ
ЛАЙФBlognews.am-ը գրում է
Շատերս ենք օգտագործում ձու, իսկ կեղևը դեն ենք նետում։ Մի շտապեք դեն նետել այն։ Դրա մեջ պարունակվում է 9395% կալցի, օրկանական, ազոտաֆոսֆորային նյութեր, կալի, որոնք անհրաժեշտ են աճի ու սնուցման համար։
Բացի այդ, այն նվազեցնում է գրունտի թթվայնության աստիճանը, որն իր հերթին բարձրացնում է հողի բերրիությունը, նպաստում այգեգործական տարբեր կուլտուրաների աճին։ Այսպիսով, մի դեն նետեք ձվի կեղևը։ Որոշակի քանակությամբ կեղև հավաքելուց հետո այն հարեք բլենդերով՝ մինչև փոշացման աստիճան։ Այնուհետև այն խառնեք հողի հետ։ Հատկապես դա կարևոր է բանջարեղենի՝ լոլիկի, կարտոֆիլի համար և այլն։
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
3
Почему власти «паникуют»? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»



