Որպեսզի ուտելիքը համեղ ստացվի․ օգտակար խորհուրդներ տնային տնտեսուհիներին
ЛАЙФԻսկ դուք գիտեի՞ք՝ Եթե բրինձը եփելու ջրում մեկ ճաշի գդալ քացախ լցնեք, բրինձը սպիտակ ու հատ-հատ կդառնա։ Սուրճը պատրաստելու վերջում եթե մի փոքր աղ լցնեք, սուրճի համն ու բույրն առանձնահատուկ կդառնա։
Որպեսզի թթվասերով փոխարինեք մայոնեզը, թթվասերի մեջ քաշած ձվի քերած դեղնուց լցրեք ու մեկ թեյի գդալ մանանեխ։ Բազուկը մեկ ժամ խաշեք, ապա 10 րոպեով հոսող, սառը ջրի տակ դրեք, այդպես բազուկն արագ կեփվի եւ լավ համ կունենա։ Եթե կասկածում եք, որ ձուն թարմ չէ, բաժակի մեջ ջուր լցրեք ու ձուն դրեք մեջը։ Թարմ ձուն պետք է մնա հատակին, եթե այն բարձրանում է ջրի երես, ուրեմն հին է։
Պատրաստեց Past.am-ը:
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
3
Почему власти «паникуют»? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»



