Life.panorama.am-ը գրում է.
Անհրաժեշտ է վերցնել.
1. 2 հավկիթ
2. կես թեյի գթալ աղ
3. 1 բաժակ այլուր
4. 1 բաժակ կեֆիր
5. կես թեյի գթալ սոդա
Միջուկի համար.
1. 300 գրամ խճողակ
2. աղ, մաղադանոս՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
Ահրաժեշտ է խառնել կեֆիրը սոդայի հետ և թողնել 5 րոպե: Այնուհետև ավելացնել մյուս բաղադրիչները և լավ խառնել: Ստացված խմորի կեսը տարածել ջեռուցիչի համար նախատեսված թավայի մեջ: Ավելացնել վրան պատրաստված միջուկը: Այն ծածկել խմորի մյուս մասով: Դնել ջեռուցիչի մեջ և թողնել 40 րոպե 170 աստիճան ջերմաստիճանի տակ:
Եվ ձեր կարկանդակը պատրաստ է:



