Աղցան «Կուշտ հյուր»
ЛАЙФ200 գրամ խաշած միս
4 հատ խաշած ձու
150 գրամ թթու սունկ
2 հատ թթու վարունգ
50 գրամ քերած պանիր
Մայոնեզ և ընկույզ՝ ձևավորելու համար:
Պատրաստման եղանակը
Կտրել մանր խորանարդների թթու վարունգը, ձուն և միսը: Այնուհետև յուրաքանչյուր սունկը բաժանել չորս մասի:
Խառնել ամբողջն իրար, ավելացնել քերած պանիրը, վրան լցնել մայոնեզ և խառնել: Այս ամենը լցնել մատուցվող ափսեի մեջ, վրան լցնել քերած պանիր և ձևավորել ընկույզով:
Ի դեպ, այս աղցանի մեջ կարող եք պանիրը ոչ թե քերել, այլ կտրել խորանարդաձև, այդպես ավելի արտահայտիչ կլինի պանրի համը:
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Очередной митинг: чем недовольны сотрудники государственных структур? «Паст»
3
Почему власти «паникуют»? «Паст»
4
Какие аудиозаписи и документы собирается опубликовать бывший министр обороны? «Паст»
5
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»



