«Էկլեր»-ի թերևս լավագույն բաղադրատոմսը, միշտ հաջող է ստացվում, իսկ թեթև, փքուն էկլերները խենթացնում են համով և հոտով
ЛАЙФՊատրաստում ենք «Էկլեր». Թեթև, փքուն, համեղ և արագ պատրաստվող բաղադրատոմս.
Խմորի համար անհրաժեշտ է
- Կարագ- 100գր., Ձու — 4 հատ
- Ալյուր-180գր.
- Աղ- 1/2 թ/գ, Ջուր- 250 մլ.

Պատրաստումը
Կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի կրեմ: Ջուրը եռացնել, ավելացնել կարագը, աղը և նորից եռացնել: Եռացող ջրի մեջ լցնել ալյուրը, լավ խառնել և 2 րոպե եփել: Ստացված զանգվածը սառեցնել, մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը և լավ խառնել: Կաղապարի վրա դնել յուղաթուղթ և վրան կարագ քսել:

Խոհարարական պարկիկի օգնությամբ խմորը լցնել կաղապարի վրա: Կաղապարը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել մոտ 30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա: Թխվելու ընթացքում ջեռոցի դուռը չպետք է բացել: Ստացված էկլերների մեջ լցնել կրեմ, իսկ վրան, ցանկության դեպքում ցանել շաքարի փոշի:
Բարի ախորժակ:
1
«Это не нейтралитет, это лицемерие»: Ваге Акопян - Европейскому Союзу: «Паст»
2
Случай на избирательном участке 14\43. Избиратель протягивает руку и берет только бюллетень №7
3
Почему власти «паникуют»? «Паст»
4
А к Вагаршаку Арутюняну у правоохранительных органов нет вопросов? «Паст»
5
Сигнал от доверенного лица «Всеармянского фронта» Р. Степаняна



