«Էկլեր»-ի թերևս լավագույն բաղադրատոմսը, միշտ հաջող է ստացվում, իսկ թեթև, փքուն էկլերները խենթացնում են համով և հոտով
ЛАЙФՊատրաստում ենք «Էկլեր». Թեթև, փքուն, համեղ և արագ պատրաստվող բաղադրատոմս.
Խմորի համար անհրաժեշտ է
Կարագ- 100գր.
Ձու — 4 հատ
Ալյուր-180գր.
Աղ- 1/2 թ/գ
Ջուր- 250 մլ.
Պատրաստումը
Կարող եք օգտագործել ցանկացած տեսակի կրեմ: Ջուրը եռացնել, ավելացնել կարագը, աղը և նորից եռացնել: Եռացող ջրի մեջ լցնել ալյուրը, լավ խառնել և 2 րոպե եփել: Ստացված զանգվածը սառեցնել, մեկ-մեկ ավելացնել ձվերը և լավ խառնել: Կաղապարի վրա դնել յուղաթուղթ և վրան կարագ քսել:
Խոհարարական պարկիկի օգնությամբ խմորը լցնել կաղապարի վրա: Կաղապարը դնել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ և թխել մոտ 30 րոպե, մինչև ոսկեգույն դառնա: Թխվելու ընթացքում ջեռոցի դուռը չպետք է բացել: Ստացված էկլերների մեջ լցնել կրեմ, իսկ վրան, ցանկության դեպքում ցանել շաքարի փոշի:
Բարի ախորժակ:





















































1
В России задержаны грузовики «Спайки»: «Паст»
2
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
3
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
4
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
5
Почему Конституционный суд уклоняется от ответа на запрос? — «Паст»