Շերտավոր խմորի այս բաղադրատոմսով պետք չէ անընդհատ բացել ու փակել խմորը. եփելուց խմորի շերտերը լավ բացվում են և ստացվում է շատ համեղ
ЛАЙФՇերտավոր խմորի այս բաղադրատոմսով պետք չէ անընդհատ բացել ու փակել խմորը: Պարզապես խառնեք բոլոր բաղադրամասերը եւ պահեք սառնարանում:
Անհրաժեշտ է.
- Մարգարին 200 գրամ սենյակային ջերմաստիճանի կամ սերուցքային կարագ
- 1 ձվի դեղնուց
- 100մլ թթվասեր կամ կեֆիր
- Աղ ըստ ճաշակի
- 500 գրամ ալյուր
Պատրաստման եղանակը
Ալյուրի բուրգի մեջ քերեք մարգարինը: Որպեսզի այն չկպչի քերիչին, անընդհատ թաթախեք ալյուրի մեջ: Ձեռքերով տրորեք կարագն ու ալյուրը, ավելացրեք դեղնուցը, թթասերն ու աղը: Հունցեք, եթե խմորը դեռ կպչուն է մի քիչ ալյուր ավելացրեք:
Փաթաթեք սննդային թաղանթվ ու դրեք սառնարանը: Խմորը պատրաստ է: Դրանից կստտացվի հրաշալի խաչապուրի կամ այլ քաղցր թխվածք:





















































1
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
2
Послание России Армении: случай со «Спайкой» не может быть совпадением: «Паст»
3
Пашинян и выдвинутые им «тезисы» находятся в явном меньшинстве: «Паст»
4
Почему Конституционный суд уклоняется от ответа на запрос? — «Паст»
5
«ИнтерНовости»: более 100 участников из стран СНГ прошли стажировку в России