Պատրաստում ենք կեղծ հավի տոտիկներ. Բաղադրատոմսեր՝ տոներին ընդառաջ
ЛАЙФԱյսօր ձեզ ենք ներկայացնում մի շատ համեղ բաղադրատոմս, որը պարզապես կզարմացնի ձեր հյուրերին։
Բաղադրիչներ՝

- 250 գրամ ալյուր,
- կեֆիր՝ 0,75 բաժակից — 1 բաժակ,
- սոդա 1/2 թեյի գդալ,
- դանակի ծայրով աղ,
- 500 գրամ հավի մսի ֆարշ (+1 սոխ, աղ, սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի),

- 1 տուփ աղի ձողիկ,

- տապակելու համար բուսական յուղ։
Պատրաստումը
Հունցում ենք խմոր կեֆիրից, սոդայից, աղից և ալյուրից։ Խմորը պետք է լինի փափուկ և չընկնի ձեռքի միջից։
Բացում ենք խմորը 1մմ հաստությամբ և 3սմ լայնությամբ շերտերի ենք բաժանում։
Ֆարշը լավ խառնում ենք, որպեսզի այն լավ կպնի։
Այժմ վերցնում ենք աղի ձողիկները, ֆարշից գնդեր ենք սարքում և կպցնում աղի ձողիկի ծայրերին։
Այնուհետև վերցնում ենք խմորի շերտը և պտտում ենք ֆարշի շուրջ, սկսած աղի ձողիկի կենտրոնից և ստացվում է «հավի տոտիկներ»։
Թավայի մեջ լցնել բավականին շատ ձեթ, որպեսզի այն փակի տոտիկների կեսը։ Տաքացնում ենք ձեթը և այնտեղ տապակում տոտիկները, մինչև կկարմրեն։
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



