5 գաղտնիք, որոնք կօգնեն ընտրել ամենաքաղցր ձմերուկը
ЛАЙФ
Աշխարհում շատ քիչ մարդ կգտնվի, որ չի սիրում ձմերուկ։ Սակայն ճիշտ և համեղ ձմերուկ ընտրելն այդքան էլ դյուրին գործ չէ։ Ներկայացնում ենք Ձեզ գաղտնիքներ, թե ինչպես ընտրել ամենաքաղցր ձմերուկը։
1. Լանջ
Լանջ է կոչվում ձմերուկի կեղևի վրայի սպիտակ մասը։ Պտուղի այս մասը դիպած է հողին և համարվում է նրա ամենաքաղցր մասը։ Որքան դեղնավուն է այդ բիծը, այնքան քաղցր է ձմերուկը։
2. «Սարդոստայն»
«Սարդոստայնը» հայտնվում է այն ժամանակ, երբ մեղուները փոշոտում են ձմերուկի ծաղիկը։ Որքան շատ գծեր կան «սարդոստայնում», այնքան քաղցր է ձմերուկը։
Շարունակությունն՝ այստեղ





















































1
Армения не сможет разорвать зависимость от России — иорданский политолог
2
«Перекресток мира» с односторонним движением: «Паст»
3
Антидемократическая репутация уже является всемирно известной: «Паст»
4
Кто будет управлять светофором «Перекрестка Мира»? «Паст»
5
«Оппозиционный электорат в лице Самвела Карапетяна видит новую возможность для смены власти»: «Паст»