Համեղ և օգտակար նախաճաշ
ЛАЙФԱնհրաժեշտ բաղադրիչներ՝
Վարսակի փաթիլներ (овсяные хлопья), ոչ արագ եփվող- 1/4 բաժակ,
Հասարակ յոգուրտ՝ առանց հավելումների- 1/4 բաժակ,
Անյուղ կաթ- 1/3 բաժակ,
Մրգեր և հատապտուղներ- 1/4 բաժակ,
Շաքարավազ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակ՝
Տարրայի մեջ լցնում ենք վարսակը, կաթը, յոգուրտը, շաքարավազը և մրգերը,
Փակում ենք տարրան և լավ խառնում,
Վերջում վրայից նույնպես մրգեր ենք ավելացնում, թեթև խառնում ենք, պինդ փակում ենք տարրան և տեղափոխում սառնարան,
Ողջ գիշեր այն պետք է մնա սառնարանում
Բարի ախորժակ ))
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



