Կանաչիներով կարկանդակ. ամառային թեթև ուտեստ
ЛАЙФ
Ամռանը շատ հարմար է պատրաստել թարմ կանաչիով այս կարկանդակը:
Անհրաժեշտ է՝
1 կգ ալյուր
2 թեյի գդալ աղ
2 թեյի գդալ խմորիչ
այնքան ջուր, որ ստացվի միջին պնդության խմոր:
Պատրաստման եղանակը
Հունցել խմոր, թողնել հանգստանա 15-20 րոպե: Խմորը բաժանել փոքր գնդերի: Գնդերը բացել, տափակեցնել, միջուկը լցնել և փակել: Շարել թիթեղի վրա, թողնել 15-20 րոպե՝ մինչև հասունանա, ապա թխել ջեռոցում:
Միջուկը
Վերցնել հավասար քանակությամբ եղինջ, համեմ, սամիթ, կանաչ սոխ: Ամբողջը մանր կտրատել, աղ անել, ավելացնել բուսական յուղ՝ ըստ քիմքի:
Բարի ախորժակ:





















































1
«Оппозиционный электорат в лице Самвела Карапетяна видит новую возможность для смены власти»: «Паст»
2
Состояние ГД в Вагаршапате крайне тяжелое: «Паст»
3
Трамп после убийства Кирка смотрел бейсбольный матч за пуленепробиваемым стеклом
4
А что должна сделать Армения, чтобы противостоять турецко-азербайджанскому тандему? «Паст»
5
Когда власти закрывают школы, это означает, что они обрекают эти населенные пункты на опустошение: «...