Իսլանդիայում հրաբխային հաց են թխում
ЛАЙФԻսլանդիան հայտնի է իր գեյզերներով և երկրաջերմային ռեսուրսներով: Վերջիններս տեղացիների կողմից օգտագործվում են բավական արդյունավետ:
Այսպես, իսլանդացիները հայտնի են իրենց «հրաբխային» հացերով: Դրանք թխվում են եռացող ջրի ժայթքման հատվածի անմիջապես մակերեսին:
Մեկ բոքոնը թխվում է մոտավորապես մեկ օրվա ընթացքում:
1
«Пашиняну осталось недолго оставаться у власти, максимум 8 месяцев»: «Паст»
2
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
3
Только от самого факта интервью Нарека Карапетяна впали в шок: «Паст»
4
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
5
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»



