Ինչպես լվանալ բանջարեղեններն ու մրգերը, որպեսզի դուրս գան վտանգավոր քիմիկատները
ЛАЙФԴժվար է պատկերացնել ժամանակակից տնտեսությունը՝ առանց քիմիկատների օգտագործման։ Mirkrasoty.life կայքը գրում է, որ դրանք պաշտպանում են բույսերը վնասատուներից և հիվանդություններից։ Միևնույն ժամանակ պեստիցիդները վտանգավոր են մարդու օրգանիզմի համար։ Պեստիցիդները կուտակվում են պտղի վերին հատվածում և հազվադեպ են թափանցում ներս։ Այդ պատճառով էլ քիմիկատները կարելի է լվանալ՝ օգտագործելով այս մեթոդը, որը կօգնի ազատվել 98 տոկոս քիմիկատներից։
- Քացախը խառնեք ջրի հետ 1։3 հարաբերակցությամբ։
- Բանջարեղենն ու միրգը դրեք ջրի մեջ և թողեք 5-10 րոպե։
- Հոսող ջրի տակ լվացեք միրգն ու բանջարեղենը։
Եթե ձեռքի տակ քացախ չկա, այն կարող եք փոխարինել 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութով և 2 ճաշի գդալ սննդային սոդայով՝ այն խառնելով մեկ բաժակ ջրի հետ։
Նյութը հրապարակման պատրաստեց 168.am-ը
1
Британцы пытаются усилить свое влияние вокруг Армении: «Паст»
2
Трамп-младший посетит Армению: «Паст»
3
Наша Церковь вынуждена защищаться от преследований на территории нашей страны: «Паст»
4
Украинские беспилотники атаковали ТЭЦ в Орле: Минобороны сообщило о 130 дронах, сбитых над регионами...
5
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет



