Տավարի մսով համեղ աղցան
ЛАЙФԲաղադրամասեր տավարի միս – 300 գ, նուռ – 1 հատ, սխտոր – 1-2 ատամիկ, ընկույզի միջուկ – 60 գ, թթվասեր – 2 ճ. գդ., մայոնեզ – 2 ճ. գդ., աղ, սև պղպեղ Պատրաստման եղանակը Տավարի միսը խաշել, մանր կտրատել կամ թել-թել անել, ավելի գեղեցիկ կստացվի: Նուռը մաքրել, հատիկներն առանձնացնել, մի քանի հատիկ թողնել զարդարելու համար: Սխտորը մաքրել, ճզմել: Ընկույզի միջուկը մանրացնել դանակով, շատ մանր փշրելու կարիք չկա: Թթվասերը, մայոնեզը, սխտորը խառնել, աղ, պղպեղ անել: Սոուսը լցնել մսի վրա, ավելացնել նռան հատիկները, ընկույզը և խառնել: Զարդարել և մատուցել տոնական ընթրիքին:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»
3
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
4
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
5
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»



