Ինչպես պատրաստել հայկական սպաս
ЛАЙФԽառնել ջուրը և մածունը՝ մինչև միասեռ մասսա դառնալը: Առանձին խառնել ձուն, ալյուրը, քիչ-քիչ բացել թանով, ավելացնել ձավարը, աղը և եփել մարմանդ կրակի վրա: Մինչև եռալը պետք է շատ հաճախ, ցանկալի է՝ անդադար խառնել, որպեսզի չմակարդվի: Եփել մինչև ձավարի պատրաստ լինելը: Ավելացնել կանաչին: Մատուցել թթվասերով (իհարկե, ըստ ճաշակի): Հայկական սպասը ապուր է, որը կարելի է մատուցել ամենօրյա սեղաններին:
1
Наша Церковь вынуждена защищаться от преследований на территории нашей страны: «Паст»
2
Британские ученые разработали алмазный источник энергии, который работает 6000 лет
3
«Россия и Армения укрепляют стратегическое сотрудничество через новый железнодорожный маршрут»
4
Скандал вокруг Севана: почему даже сторонники Пашиняна не смогли промолчать? «Паст»
5
«Добровольцы» для выполнения прихотей властей: «Паст»



