Օրվա բաղադրատոմսը. Յուրահատուկ սպագետտի
ФОТОԲաղադրիչներ
- ձիթայուղ - 50 մլ
- սոխ - 1 գլուխ
- սխտոր - 5 պճեղ
- պղպեղ սև - 2 պտղունց
- լոլիկ - 400 մլ (հյութի մեջ)
- ջուր - 100 մլ
- աղ - ըստ ճաշակի
- ռեհան - 2 ճ/գդ
- կարագ - 40 գր
- պանիր պարմեզան - 50 գր
- նրբերշիկ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Սոխն ու սխտորը մանրացնում և ձիթայուղով տապակում ենք և ավելացնում ենք կարմիր պղպեղը։

- Այնուհետև լոլիկը ձեռքերով ճզմում ենք, հյութի հետ լցնում տապակի մեջ և ավելացնում աղն ու ջուրը։ Լավ խառնում ենք, ավելացնում կտրատած ռեհանը։

- Սպագետտին եփում ենք։

- Լցնում ենք սոուսի մեջ, վրան քերած պարմեզան ու մի կտոր կարագ լցնում։

- Նրբերշիկները տապակում ենք և լցնում սպագետտիյի վրա։

- Լցնում ենք ափսեի մեջ և զարդարում քերած պարմեզանով։

- Վայելում ենք։

Պատրաստեցինք համեղ սպագետտի:
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



