Օրվա բաղադրատոմսը. Յուրահատուկ սպագետտի
ФОТО
Բաղադրիչներ
- ձիթայուղ - 50 մլ
- սոխ - 1 գլուխ
- սխտոր - 5 պճեղ
- պղպեղ սև - 2 պտղունց
- լոլիկ - 400 մլ (հյութի մեջ)
- ջուր - 100 մլ
- աղ - ըստ ճաշակի
- ռեհան - 2 ճ/գդ
- կարագ - 40 գր
- պանիր պարմեզան - 50 գր
- նրբերշիկ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Սոխն ու սխտորը մանրացնում և ձիթայուղով տապակում ենք և ավելացնում ենք կարմիր պղպեղը։
- Այնուհետև լոլիկը ձեռքերով ճզմում ենք, հյութի հետ լցնում տապակի մեջ և ավելացնում աղն ու ջուրը։ Լավ խառնում ենք, ավելացնում կտրատած ռեհանը։
- Սպագետտին եփում ենք։
- Լցնում ենք սոուսի մեջ, վրան քերած պարմեզան ու մի կտոր կարագ լցնում։
- Նրբերշիկները տապակում ենք և լցնում սպագետտիյի վրա։
- Լցնում ենք ափսեի մեջ և զարդարում քերած պարմեզանով։
- Վայելում ենք։
Պատրաստեցինք համեղ սպագետտի:





















































1
Азербайджан ждет распада Ирана через этнически-религиозные границы: «Паст»
2
Кричавший «Кочарян, преступник» был арестован спустя 7 лет по статье о пытках: «Паст»
3
Цены на нефть продолжают расти на опасениях по поводу поставок
4
Отвергающий Пашиняна принял участие в мероприятии «Образование -это модно», а затем избил детей член...
5
Самвел Карапетян меняет внутриполитический статус-кво Армении: «Паст»