Օրվա բաղադրատոմսը. Իտալական աղցան
ФОТОԲաղադրություն
200 գ պանիր
200 գ խոզապուխտ
1 հ. դեղին պղպեղ
100 գ լոլիկ
50 գ ձիթապտուղ
80 գ մայոնեզ
մաղադանոս
սամիթ
200 գ մակարոն
աղ, պղպեղ
Պատրաստման եղանակ
Պանիրն անցկացնել քերիչով, լոլիկը կլոր-կլոր կտրտել, ձիթապտուղը կիսել, սամիթն ու մաղադանոսը մանր կտրտել, խոզապուխտը և պղպեղը կտրտել երկարությամբ, խառնել։ Մակարոնը եփել, քամել, վրան սառը ջուր լցնել, կրկին քամել, ավելացնել կտրտած աղցանին, աղ և պղպեղ լցնել, մայոնեզ, խառնել։
1
Очередная неудача Никола Пашиняна: «Паст»
2
Европейская помощь или вмешательство? Спешные шаги Калласа: «Паст»
3
В Ханты-Мансийском автономном округе-Югре прошел медиатур для иностранных журналистов аккредитован...
4
Впервые гражданин РА был удостоен «Почетной грамоты» от президента РФ: «Паст»
5
«Рубинян был тем, кто варил мне кофе»: «Паст»



