Արագ և հեշտ պատրաստվող դասական բիսկվիթի բաղադրատոմս , որի մասին անհրաժեշտ է իմանա յուրաքանչյուր կին
ФОТО
Պատրաստման եղանակ
- Սպիտակուցները դեղնուցներից առանձնացնում ենք։
Հարիչով սպիտակուցներն ամենացածր արագության տակ հարում ենք։ Դանդաղ, գդալ առ գդալ, ավելացնում ենք շաքարավազն ու վանիլինը։ Հարում ենք մինչև պինդ փրփուր ստանանք (8-15 րոպե)։ - Երբ սպիտակուցային զանգվածը սպիտակի և խտանա, շարունակելով հարելը, գդալ առ գդալ կավելացնենք դեղնուցները։
- Ալյուրը մաղում ենք, hարիչն անջատում ենք և ալյուրը աստիճանաբար լցնում ենք սպիտակուցային զանգվածի մեջ` գդալով զգուշորեն վերից-վար շարժումներով խառնելով։
- Ձևամանի տակը կլոր յուղաթուղթ ենք դնում և խմորը տեղափոխում ենք ձևամանի մեջ (21-23 սմ ձևամանը շատ հարմար է)։ Կողքերին յուղաթուղթ չենք դնում։
- Բիսկվիթը 20-25 րոպեով տեղափոխում ենք մինչև 190-200 աստիճան տաքացրած ջեռոցի մեջ։
- Բիսկվիթը թխելու ընթացքում կարևոր է ջեռոցի դուռը չբացել, այլապես խմորը կնստի։ Երբ բիսկվիթն արդեն պատրաստ է, ձևամանից հանում ենք և բիսկվիթը զգուշորեն շրջում ափսեի վրա, յուղաթուղթը հանում ենք և մեկ այլ ամանի օգնությամբ հետ շրջում։ Թողնում ենք սառչի։
- Նշված բաղադրիչներով, եթե 21 սմ տրամագծով ձևամանի մեջ թխենք,կարող ենք հեշտությամբ բիսկվիթը 3 շերտի կիսել։
Հետևելով այս բոլոր խորհուրդներին, բարձր և շատ օդեղեն բիսկվիթ կստանաք, որը կարող եք որպես հիմք օգտագործել` տորթերի և աղանդերների համար





















































1
Фанаты Дженнифер Лопес считают, что в блонде она похожа на Мадонну: первые кадры фильма «Поцелуй жен...
2
60-летний юбилей в тюрьме: Особенность «Армении во времена Никола»: «Паст»
3
Власти уходят от ответа: кто будет контролировать азербайджанский транзит? «Паст»
4
Действительно ли выборы будут очередными? «Паст»
5
То, что плохо лично для Пашиняна, может быть очень хорошо для Армении, и наоборот: «Паст»